Site Ekleme, Link Ekleme, Toplist Sitesi

27 Ekim 2014 Pazartesi

Cami halısı boyutları

Cami halısı boyutlarıİbadethanelerimizin başı çeken dekorasyon araçlarından birisi cami halısıdır. İlgili sebepten dolayı cami halısı tercihleri titizlikle yapılmaktadır. 723 yılında başlayan ve kıyamet gününe kadar müslümanlığı kabul eden Türk kültüründe önemli bir yer arz eden cami halısı, camilerin mekansal farklılıklarına göre de özel olarak seiçlmektedir.

Cami halısı seçimlerinde başı çeken sorulardan birisi ise cami halısı boyutları olarak göze çarpmaktadır. Yüzlerce kişinin dini vecibelerini yerine getirdikleri, yılın tüm günlerinde müminleri misafir eden ve islami maneviyatın güzelliklerini keşfetmesini sağlayan camilerimiz son derece büyük yapılardır. Bu yüzden cami halısı boyutları da büyük önem taşımaktadır.

Farklı boyulardaki cami halıları "metrekare Ağırlığı : 3460 gr / m2
metrekarede 383.000 ilme ucu sıklığında , 15-17 mm hav yüksekliğinde" örneğinde görülebileceği şekilde sınıflandırılıp, caminiz için en uygun halının seçiminde yardımcı olmaktadır.

3 yorum:

  1. Cami halısı, cami halısı haberleri, cami halısı hakkında bilgiler güncel olay ve gelişmeleri takip etmek istiyorsanız web sitemizi ziyaret etmelisiniz.

    YanıtlaSil
  2. online cami halısı uygulamamızı denediniz mi?

    YanıtlaSil